Lalahan Serdar Tosun Ortaokulu

Vizyon: Planlı eğitim, planlı yaşam, mutlu gelecek.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin temel amaçları doğrultusunda; Atatürk ilkelerini benimsemiş, bilimsel ve teknolojik gelişmeleri yaşamına yansıtabilen, edindiği bilgiyi kullanıp geliştiren, eleştirel ve analitik düşünceye sahip, iletişim becerilerini geliştirebilen, kendini ve çevresini tanıyıp sevebilen, mutlu bireyler yetiştirmek istiyoruz.

Başarılar:

Saatler: 08:50-15:20 40 dakika ders 15 dakika teneffüs
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Odabaşı ve Hakimler köylerinden taşımalı öğrenci servisi vardır.
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2022-23 Eğitim Öğretim yılında Fen Lisesine 2, Anadolu Lisesine 8, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine 7, Çok Programlı Anadolu Lisesine 9, Anadolu İmam Hatip Lisesine 2 öğrencimiz yerleşmiştir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: Mezun olan 30 öğrencimizinden 3'ü Nitelikli okullara yerleşmiştir.
Sportif Etkinlikler: Futsal, Dart, Atletizm
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak 4006
Proje Çalışmaları: Zeka Oyunları, E-Twinning

Telefon - (312) 865-1078

WEB - https://lalahanserdartosunortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Karşıyaka Mahallesi, Odabaşı Caddesi No 4/1b Lalahan / Mamak / ANKARA

Öğretim Şekli :Normal (Tam Gün)

Yerleşim Yeri - Önceden Elmadağ ilçesine bağlı kendi belediyesi olan bir belde iken Günümüzde Mamak İlçesinin bir mahallesi konumundadır.

Adres - Karşıyaka Mahallesi, Odabaşı Caddesi No 4/1b Lalahan / Mamak / ANKARA

Ulaşım Ankara İl Merkezine Uzaklık İse 30 Km Olup Ulaşım Otobüsle Sağlanmaktadır. Ulus Gençlik Parkı Yanındaki Atatürk Kapalı Spor Salonunun Önünden Halk Otobüsleri Kalkmaktadır. Numune Hastanesi, Ankara Hastanesi, Siteler ve Samsun Yolu Güzergâhı İle 40 dakika civarında Lalahana Varılmaktadır. Elmadağ´a giden Ego Belediye Otobüsleri de aynı güzergâhı kullanmaktadır. Öğretmenlerimizin çoğu Ankara içinden kendi özel aracıyla gelmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 22 Kilometre, Ankara İl Merkezine Uzaklık yaklaşık 30 Kilometredir.